Zakelijk

Tot in de puntjes verzorgd

De Ober Catering verzorgt dagelijks lunchen en overwerkmaaltijden voor tal van bedrijven. De maaltijden worden bezorgd zoals u dat wenst, in tempex verpakt per persoon, in aluminium schallen voor meerdere personen of in verwarmde apparatuur, als het langer warm moet blijven. Eventueel kunnen borden en bestek worden meegeleverd. Ook kunnen we de maaltijden bij u in het bedrijf bereiden.

Hoe werkt het? Elke maand krijgt u een nieuwe lijst met dagmaaltijden, welke u simpelweg p[ de dag doorbelt. Elke dag een vers bereide maaltijd voor 8,50 euro per persoon. (Exclusief BTW en gratis bezorging in Hoevelaken). De broodjes voor de lunch leveren wij keurig in zakjes met naam of naar wens op schalen. Al voor 1,20 euro per broodje en gratis bezorging in Hoevelaken en omgeving.

De Ober Catering verzorgt ook recepties, jubilarisfeest of de opening van uw nieuwe bedrijf. Dit kunnen wij voor u verzorgen inclusief tent, bediening, aankleding, etc. Of natuurlijk op eigen lokatie wat wij feestelijk kunnen aankleden.

 

Totaal iets anders

Wilt u eens totaal wat anders voor uw personeel of gasten?

 

Beleef het gevoel van de oude visserstijd… Breng een heerlijke dag door op een oude botter, waar in vroegere tijden mee werd gevist op de Zuiderzee. U bezoekt eerst de visafslag en krijgt uitleg met koffie en koek. Daarna wordt het ruime sop gekozen en maken we een tocht over het IJsselmeer of het Eemmeer. We sluiten de dag af door bij een ouderwetse potkachel, en onder het gebot van een borrel, heerlijk even na te praten.

 

U kunt er ook voor kiezen om mee te zeilen op een authentieke botter. U maakt dan een tocht van acht uur. De dag begint met een echt schippersontbijt voor een goed gevulde maag. We stappen aan boord en u kunt genieten van al het moois dat Holland te bieden heeft op het water. We bezoeken èèn van de historische haventjes en gaan picknicken op het onbewoonde vogeleiland. We sluiten de dag af met een gezellige borrel in het Schippershuys.

 

Wilt u wat meer luxe dan kunt u ook kiezen voor de tweemaster. Een zeer comfortabele zeilkotter waar u een uitgebreide vaartocht over de randmeren mee maakt. U heeft de keuze uit de ochtend, de middag of de avond. U zult vijf uur te gast zijn op onze kotter en wordt onderweg verwent met een barbecue of een vismaaltijd.

 

Deze kotter biedt tevens de mogelijkheid om het arrangement uit te breiden met een bezoek aan het stoomgemaal ‘Hertog Reijnout’. U wordt, na het ‘klaarstomen’ onthaald door de schipper voor een heerlijke lunch met onder andere ham, kaas, verse vis en fruit.